Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Az exkluzív karton

Nincs hozzászólás

Az utóbbi hónapokban jelentősen kibővítettük a képeslap-gyártás során felhasználható alapanyagok választékát. Büszkék vagyunk arra, hogy egy formátumában és minőségében is kiemelkedő alapanyagot kínálhatunk saját raktárkészletről, a legmagasabb ár-érték arányú ALGRO DESIGN CARD kartonokat.

KIEMELKEDŐ MINŐSÉG

Az SBS kartonok (tömör, fehérített szulfátkarton) között az Algro kartonok a piacon jelenleg elérhető legmagasabb minőséget képviselik. Duplán lakkozott előoldal és egyszer lakkozott hátoldal jellemzi, így kiváló nyomtathatóságot biztosítanak. A Keskeny Nyomda Európa azon kevés nyomdái közé tartozik, amely 365 g/m2 súlyú Algro kartont is tart raktáron. Ez pontosan 20 g/m2-rel haladja meg az általában alkalmazott legmagasabb kartonvastagságot – így a megrendelők biztosak lehetnek abban, hogy ez a nagy merevségű anyag még magas páratartalom esetén is megtartja szilárdságát.

KÜLÖNLEGES FELÜLETKEZELÉSEK

AKÁR 21 MOTÍVUM EGY ÍVEN!

Gépparkunk megnövelt nyomtatási mérettel dolgozik, így 750 x 520 mm-es íveket is tudunk nyomni. Ez azt jelenti, hogy a hagyományosnak mondható 104x148mm méretű képeslapokból 21-et tudunk kinyomni egy íven. Ez jelentős megtakarítást jelent, hiszen átlagos nyomtatási mérettel csupán 18 képeslap férne el egy ívre. A 750x520mm-es kartonméret tökéletes a 116x164mm-es képeslapokhoz is, hiszen ezekből így 18 fér el egy íven. Amennyiben 122 x174 mm méretű képeslap nyomtatására van szükség, ahhoz az 520×715 mm méretű ívet ajánljuk, amely 16 képeslapnak ad helyet. Ezen méretezésekkel az ívek felhasználását 95%-ra növeljük minimális papírveszteség mellett.

AZONNAL, SAJÁT RAKTÁRRÓL!

Természetesen nem csupán a fenti, de számos más méretű és grammsúlyú Algro kartonból is rendelkezünk raktárkészlettel, annak érdekében, hogy a nyomdai termékhez leginkább illeszkedő, tehát legköltséghatékonyabb megoldást kínáljuk. Önnek gyorsan kell a legjobb minőség a leggazdaságosabb formátumban, ezért teljes választékot tartunk az Algro Design Card kartonokból raktárunkban, így tudunk vevőinknek nagyobb rugalmasságot és versenyképességet biztosítani.

Kategória:
  Szolgáltatások
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 100

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek