Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Új dimenziók nyílnak a felületkezelésben

Nincs hozzászólás

Új dimenziókat nyit meg a nyomdaiparban a felületkezelésre alkalmazott Cold-foil technológia.

 

A nyomtatási folyamatba rugalmasan integrálható eljárás látványában a prégeléshez hasonlít, de sokkal több lehetőséget kínál azáltal, hogy a képanyaggal egy időben kerül a nyomathordozóra, így felülnyomtatható számtalan színárnyalattal, vagy lakkozható, fémesen csillogó felületet hoz létre. Napjaink marketing stratégiájának alapvető elvárása, hogy feltűnő, a többitől eltérő, egyedi termékeket alkossunk, melyek látványa magára vonja a figyelmet. A fémesen csillogó felületek szemet gyönyörködtetőek, az így készített termék exkluzivitást, magas minőséget sugall.

A design tervezési lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok, hiszen a Cold-foil olyan, mint egy ötödik szín, lehet 100 %-os, árnyalatos, nagyon finom léniákból álló mintázat, vagy betű, amit 6 pt-os méretig választhatunk.

Alapanyag tekintetében sem kell kompromisszumokat kötnünk, hiszen a 70 gr-tól a 400 gr négyzetméter tömegű kartonig bármit használhatunk.

A Heidelberg XL 75-6+LYYL-C nyomdagépünk hat nyomóművéből kettő szükséges a Cold-foil technológia alkalmazásához. Az első nyomóműben, hagyományos ofszet lemez segítségével visszük fel a ragasztót (normál vagy UV száradású) a kiemelni kívánt design elemekre. A második nyomóműre épített modul segítségével, a fólia tekercsről a ragasztóval ellátott részekre rákerül a leheletfinom ezüst réteg, melyre a maradék négy nyomóműből a képanyagot nyomtatjuk. A lakkozóműből igény szerint lelakkozhatjuk a nyomatot.

A marketing nyomtatványoknál kiemelkedő szerepe lehet a Cold-foil technológia alkalmazásának, de a termékcsomagolás területén is számtalan lehetőséget kínál.

 

A COLD FOIL TECHNOLÓGIA ELŐNYEI:

  • Nagy sebességgel, akár a teljes felületen alkalmazhatjuk a látványos design elemeket
  • Felülnyomtatható, lakkozható felület.
  • Nincs szükség prég klisére, az eljárás során hagyományos
  • segédanyagokkal dolgozhatunk. (Ofszet lemez, gumikendő)
  • Az átállás fólia nélküli nyomtatásra nem időigényes.
  • Nincs szükség fedő fehér alkalmazására ezáltal színhelyesebb a nyomat.

COLD FOIL TECHNOLÓGIA HÁTRÁNYAI:

 

Olvassa el grafikusok véleményét a cold foil technológia gyakorlati alkalmazásáról és lehetőségeiről.

A cold foil segédletünk letölthető a mellékelt oldalon.

 

Bővebb információt az eljárásról az alábbi elérhetőségen kérhet.
E-mail: info@keskeny.hu

>>

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek