Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Fájlküldő alkalmazásokkal (NEM JAVASOLT)

Fájlküldő alkalmazásokkal (NEM JAVASOLT)

Fájlküldő alkalmazásokkal (NEM JAVASOLT)

 

állományküldés fájlküldő alkalmazással

 

Toldacuccot, MammutMail, WeTransfer stb. szabadon használhatók, feltéve, hogy a letöltéshez nem kell külön regisztráció. Letöltünk anyagot a megrendelő szerveréről is, amennyiben ismert a fájlnév és linken megkapjuk a pontos elérési utat. Másik szerveren lévő sok folderben való keresgélésre nem vállalkozunk. Fontos, hogy ilyen esetben a keveredések (ugyanaz a fájl vagy nem ugyanaz) elkerülése végett a küldés csak egyetlen címre, a ctp@keskeny.hu -ra történjen.

Figyelem! Ezt a feltöltési módot elfogadjuk, de használatát nem javasoljuk! Ebben az esetben a leadott anyagnak nincs közvetlen kapcsolata a megrendeléssel (mint a Keskeny portálon keresztül történő anyagleadás esetében), így több időt vesz igénybe, amíg az állományt a hozzá tartozó megrendeléshez társítjuk. Ez lassíthatja a gyártás elindítását.

Ajánlatot kérek