Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Feltöltés saját FTP szerverünkre (NEM JAVASOLT)

Feltöltés saját FTP szerverünkre (NEM JAVASOLT)

Feltöltés saját FTP szerverünkre (NEM JAVASOLT)

 

Anyagleadás ftp serveren keresztül

 

Nagyméretű fájlok küldésének klasszikus módja. Előzetes regisztráció szükséges, mely tartalmazza egy vagy két kontakt személy elérhetőségét (név, telefon, e-mail). Ezek automatikus e-mail visszaigazolást kapnak minden feltöltésükről. A más feltöltött állományok javításához, törléséhez a CTP-vel történő konzultáció (telefon, e-mail értesítés) szükséges. Ugyanezen okokból a létrehozott folder struktúra is kiüresedik. Az összetartozó anyagokat ezért inkább zip fájlban csoportosítsuk. A beazonosításhoz a nyomda is ugyanazokat az e-mail értesítéseket használja, amit a kontakt személyek is visszaigazolásként megkapnak. Ezért különösen fontos a fájlok egyértelmű elnevezése, azaz kiegészítése a munka nevével és az esetleges javított verzió jelzésével. Az FTP regisztrációt rendszeres feltöltési igény esetén a megfelelő információk birtokában a nyomda végzi, egyszeri feltöltési igény esetén pedig a küldő. Ez utóbbinál a kapott felhasználónév és jelszó 10 fájl küldéséhez elegendő 12 órán keresztül.

Javaslat: Az FTP feltöltési mód helyett ajánljuk a Keskeny portálon keresztül történő anyagleadást, amely felhasználói szempontból sokkal gördülékenyebb és egyszerűbben kezelhető. Ebben az esetben nem szükséges regisztráció, hanem egy e-mailen kapott link segítségével tudja feltölteni az állományt, amiről azonnali ellenőrzést kap és nem kell a CTP visszajelzésére várnia.

Ajánlatot kérek