Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Nem megfelelően (RGB és direkt színek) konvertálása CMYK-ba

FőoldalInformációkAnyagleadásSZÍNMENEDZSMENTNem megfelelően (RGB és direkt színek) konvertálása CMYK-ba

Nem megfelelően (RGB és direkt színek) konvertálása CMYK-ba

Nem megfelelően (RGB és direkt színek) konvertálása CMYK-ba

RGB konvertálása CMYK

RGB, Pantone, és spotszínek konvertálása CMYK színtérbe

Amennyiben az állomány RGB vagy a rendelésben nem szereplő Pantone színeket, illetve direktszíneket (pl.: „céges piros”) tartalmaz, akkor azt jelezzük és az állomány javítását kérjük.

Az ilyen színeknek a CMYK színtérbe való konverzióját a legtöbb esetben megrendelőink kérésére el tudjuk végezni. De fontos tudni, hogy ennél a műveletnél a színtér méretének csökkenése miatt észrevehető eltérések jöhetnek létre az eredetileg tervezett vagy várt színekhez képest. Ezért praktikusabbnak tartjuk, ha a színkonverzió még a PDF írás előtt a megrendelői oldalon megtörténik. Ha a problémás színnek nincs alternatív CMYK színterű megfelelője, akkor a színkonverziót nem lehet elvégezni.

Ajánlatot kérek