Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Díszdoboz gyártás mesterfokon!

Nincs hozzászólás

A díszdobozok gépi gyártását nyomdánk 2017. év elején kezdte el. Ennek köszönhetően rengeteg gyártási tapasztattal gazdagodtunk, így szinte minden megrendelői igényt meg tudunk valósítani a prémium kategóriás csomagolások gyártásánál. A különböző díszdobozformákat a legmagasabb minőségben, rövidebb határidővel tudjuk előállítani.

Az elmúlt egy évben megismertük az új gépeinket, a bennük rejlő lehetőségeket. Ezt a tudást és a rengeteg gyártási tapasztalatot felhasználva, személyreszabottabb segítséget tudunk nyújtani már az ajánlatadás során is.

 

Amit díszdoboz gyártásban nyújtani tudunk:

 

díszdoboz formák

Széles termékpaletta:

új gépeink segítségével mágnestáblás, alj-tető és akár lapra szerelhető díszdobozokat is elő tudunk állítani. Formatervező részlegünk segítségével – a megrendelői igényeknek megfelelően – egyedi konstrukciókat is megtervezünk.
Formakínálatunkat itt tekintheted meg

 

Standard alj-tető díszdobozméretek

Standard alj-tető dobozméreteket kínálunk szerszámköltségek nélkül:

az alj tető dobozok esetében 12 különböző standard méretet kínálunk. Ezeknél a méreteknél elengedjük a szerszámköltséget, így ezek a dobozok kedvezőbb áron rendelhetőek.
Standard méreteinkről itt olvashatsz bővebben

 

diszdoboz_gyartas

A legmodernebb technológiát alkalmazzuk a részletek kidolgozására:

hiszünk abban, hogy a kiváló minőség érdekében a legapróbb részletre is figyelnünk kell. Ezért a tavalyi beruházáskor olyan speciális gépeket is vásároltunk, amelyeket csak egy adott gyártási részfolyamatnál használunk (mint a vályatkészítő, mágnesberakó vagy táblakészítő gép).

Technológiánkról itt olvashatsz bővebben:
Egy tökéletes kasírdoboz
Keskeny a részletekben rejlik 1. rész
Keskeny a részletekben rejlik 2.rész

díszdoboz felületkezelési eljárások

Egyedi felületkezeléseket alkalmazunk:

egy prémium kategóriás díszdobozt még egyedibbé tudunk varázsolni különleges felületkezelésekkel. Nyomdánkban lehetőség van a legkülönbözőbb felületkezelési eljárások igénybevételére (pl: prég, dombor, hybrid lakk, cold foil). A választásban segítséget nyújtunk termékkatalógusaink és korábbi munkáink bemutatásával.
Felületkezeléseinkről bővebben itt olvashatsz

Amennyiben szeretne termékének egy különleges prémium kategóriás csomagolást, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeinken:
tel: +36 1 401 4076
E-mail: packaging@keskeny.hu

Kategória:
  Blog Csomagolás Szolgáltatások Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek