Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Papírtálcák a műanyagok helyett!

Nincs hozzászólás

papírtálcák

Környezettudatos megoldás a műanyag csomagolás helyett.

Földünk védelme érdekében egyre több gyártó, termelő vállalkozás váltja ki műanyag csomagolásait a bolygónkra kevésbé megterhelő megoldásokra. A környezetbarát alapanyagok, kartonpapír dobozok és tálcák használata szinte bármilyen termék vagy élelmiszer csomagolása esetén tökéletes megoldást és remek alternatívát kínál a műanyag dobozok helyett. A dobozok és tálcák tervezése során mindig figyelembe vesszük a csomagolni kívánt termék jellemzőit. Így a zsírosabb, nedvesebb ételek és élelmiszerek számára is tökéletes tálcákat tudunk gyártani.

 

Az alábbiakban bemutatjuk a papírtálca csomagolásban rejlő lehetőségeket.

 

tálcák kialakítása

Formák funkció szerint: a különböző termékekhez egyedi formákat kínálunk, legyen szó zöldség, gyümölcs vagy készétel csomagolásáról. A készételes dobozok csomagolásánál például fontos szempont, hogy az étel ne folyjon ki és ne áztassa el a csomagolást. Egyes zöldségek esetében a tálcában különböző réseket és bordázatokat alakítunk ki. Így a termék szellőzik és tovább megőrzi frissességét.

tálca magassága és hajlásaSzéles méretkínálat: a tálcák magassága széles intervallum között választható. A minimum magassága 15 milliméter, míg a maximum 320 milliméter. A tálcák oldalainak dőlésszögeit 10 és 50 fok között tudjuk változtatni az igényeknek megfelelően.

 

tálca szósztartóvalSzósztartó a tálcában: a különböző ragasztási lehetőségeknek köszönhetően a tálcákban külön szósztartót lehet kialakítani. Ezzel tehetjük igazán praktikussá a csomagolást, illetve remek megoldást kínál street food ételek, öntetes édességek csomagolásához.merevített oldalú tálcaMerev oldalak, stabilabb tartás: speciális gyártási technológiával visszahajtott széleket és átlapolásokat tudunk a tálcákon kialakítani. A visszahajtások mérete 10 és 60 mm között lehet. Ennek köszönhetően merevebb és erősebb tartású lesz a tálca. Így jobban védi a terméket a sérülésektől.

 

Széles alapanyag választási lehetőségeket biztosítunk, hogy a tálcák tökéletesen ellássák funkcióikat és megjelenésben is esztétikusak legyenek.

Kartonok széles spektrumát használhatjuk:

  • natúr hatású, mindkét oldalon barna, erős „Kraft” kartont
  • natúr hatású, egyik oldalon fehér, másik oldalon barna, erős „Kraft” kartont
  • újrahasznosított (visszaforgatott) alapanyagot
  • magas fehérségű grafikai kartonokat
  • kívül fehér, belül barna E vagy F-hullámkartont
  • gyárilag színezett kartonokat, amelyek belül fekete, külső oldalon barna színűek

 

Az élelmiszer csomagolóanyagok gyártása során a minőség mellett kiemelt figyelmet fordítunk termékeink biztonságára.

Vállaltunknál HACCP élelmiszer biztonsági rendszer került kiépítésre, mellyel szeretnénk biztosítani, hogy tevékenységünket szervezetten, a lehető legmagasabb szinten végezzük, vevőink igényeinek kielégítése érdekében.

Folyamataink során biztosítjuk a megfelelő higiéniát, üzemi környezetet és gyártási gyakorlatot, folyamatosan azonosítjuk, értékeljük és kezeljük a lehetséges veszélyeket. Kizárólag élelmiszerbiztonsági tanúsítványokkal rendelkező alapanyagokat alkalmazunk.

 

Rendeljen online tálcákat webshopunkban vagy nézze meg termékkínálatunkat ide kattintva.

Kategória:
  Csomagolás Dobozgyártás Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek