Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Változások a nyomdai anyagleadásban!

 

Szeretnénk a nyomdai munkák kigyártásának idejét minél jobban optimalizálni. Ennek fontos része, hogy a nyomdának leadott grafikai állományok feldolgozása minél gördülékenyebben történjen. Az állományban felmerülő apróbb hibák és hiányosságok jelzése és javítása képes órákra, de akár napokra is megállítani a gyártást. Vannak olyan hibák amelyeket nyomdán belül tudunk javítani, viszont ezzel munkatársat és időt vonunk el más munkáktól.

Összegyűjtöttük a már most élő változásokat, amelyeket érdemes figyelembe venni a jövőbeni anyagleadásoknál. Az alábbi információkkal igyekszünk segíteni, hogy a gyártási csúszások és az esetlegesen felmerülő plusz költségek elkerülhetőek legyenek.

AMI VÁLTOZIK:

1. ÁLLOMÁNYLEADÁS

A nyomdakész grafikai anyagokat mostantól PDF/X-1a:2003 formátumban lementve kérjük leadni. Az így leadott állományok ellenőrzése egyértelmű és gördülékenyebb. A PDF/X-3 és PDF/X-4 formátumokat is tudjuk fogadni, de feldolgozásuk több időt és külön megrendelői jóváhagyást igényelhet.

A PDF/X-1a:2003 formátum előnyei: A PDF/X-1a: 2003 formátum alkalmazása a lehető legbiztonságosabb anyagleadást teszi lehetővé. A szabványnak megfelelő állományokban csak CMYK, Gray és direkt (Spot) színek engedélyezettek, nem lehet bennük a többrétegűség, transzparencia, valamint különböző beágyazott ICC színprofilok. Minden CMYK elemet a nyomtatási technológiának megfelelő kimeneti színprofillal (output intent) szükséges színre bontani (CMYK állománnyá alakítani) illetve létrehozni. Így számtalan grafikai probléma kiküszöbölhetővé válik.
Nyomdánkban a következő ICC profilok alkalmazandóak (a nevükre kattintva le tudja tölteni a színprofiokat):

 2. ÚJ FIZETŐS SZOLGÁLTATÁSAINK
 
A tapasztalataink alapján a leadott állományokban több esetben utólag kell javítani bizonyos hibákat.  Az ezekhez kapcsolódó állományellenőrzési feladatok alábbiak szerinti költségekkel bírnak.  Minden esetben jelezni fogjuk ügyfeleinknek, hogy amennyiben nem tudják javítani a hibát, a nyomda által végezve mekkora plusz költséget jelent az állomány javítása abban az esetben, ha a nyomda tudja javítani.
 

 
CTP fizetős szolgáltatásai:
 
 

Amennyiben kérdése lenne, írjon nekünk a ctp@keskeny.hu-ra.

 
Kategória:
  Blog Nyomtatás
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000
Ajánlatot kérek