Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

KRÍZIS A PAPÍR ELLÁTÁSBAN!

papíripari krízis
Tisztelt Partnerünk!
 
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a nyomdaipart huzamosabb ideje sújtó ellátási problémák, az energiaárak növekedésével kiegészülve, drámai alapanyag áremelkedést idéztek elő (10-50%), amely határozott lépéseket követel vállalkozásunktól is.

Beszállítóink egyoldalúan és a kompromisszum lehetősége nélkül, a már megrendelt tételek esetén, azok leszállításáig bezárólag, akár többszöri áremelést érvényesítenek irányunkba, változtatják a szállítási feltételeiket és a határidőket. Ezzel ellehetetlenítik a tervezhető vevőkiszolgálást, konzisztens ajánlatkészítést. Ez olyan körülmény, melyet nyomdánk minden szándéka és erőfeszítése ellenére nem képes egymaga megoldani, ezért ezen áremelések és változások érvényesítésére kényszerülünk.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy amennyiben árajánlatához, vagy már befogadott megrendeléséhez kapcsolódóan papír alapanyag beszerzése válik szükségessé, úgy az árváltozás jogát, az alapanyag beérkezéséig fenntartjuk!  Tehát, abban az esetben, ha az alapanyagra váró megrendelése kapcsán beszállítónk ront az előzetesen leegyeztetett kondíciókon, úgy azokat a Keskeny Nyomda is kénytelen érvényesíteni.

Ezen rendelkezésünk visszavonásig érvényes, minden eddig kiadott és a mai naptól kiadásra kerülő árajánlatunkra, egyedi megállapodásra és a már befogadott megrendelésekre is.

Jelen piaci körülmények a szállítási határidőkre is negatív hatással vannak, így felhívjuk figyelmét, hogy az általunk előzetesen megadott gyártási és szállítási határidők tájékoztató jellegűek.

A Keskeny Nyomda az extrém iparági folyamatok ellenére is elkötelezett vevői irányába és a rendelkezésre álló lehetőségei mentén minden erővel a felmerülő problémák orvoslásán dolgozik!
 
Amennyiben kérdése merülne fel, úgy forduljon bizalommal ügyfélkapcsolati vezető kollégáinkhoz.

Szalai Eszter
Vevőszolgálati vezető
Tel: +36-1-401-4070 / 158 mellék
Mob.: +36-30-850-5883
E-mail: e.szalai@keskeny.hu

Rusz Ferenc
Kereskedelmi vezető
Tel: +36-1-401-4070 / 116 mellék
Mob.: +36-30-294-8110
E-mail: f.rusz@keskeny.hu

Bízva támogató együttműködésükben,   
Keskeny Nyomda

Kategória:
  Blog Egyéb
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000
Ajánlatot kérek