Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

A nyomtatás legyen ALKOTÁS…

Felejtse el mindazt, amit eddig az ofszet nyomtatásról gondolt!

 

Heidelberg Speedmaster XL106-7+LYY1+LXUV/VINFOIL

Fedezze fel a Keskeny Nyomda legújabb nyomdagépét, ami új távlatokat nyit a felületnemesítésben.

A Heidelberg Speedmaster XL106-7+LYY1+LXUV/VINFOIL gép olyan, mint egy festőművész kezében az ecset. Önnek csak azt kell megálmodnia, hogy mit szeretne látni a „vásznon”.

Egyedülálló technológia Európában

Egy olyan nyomógépet készített a Heidelberg, kifejezetten a Keskeny Nyomda számára, mely Európában egyedülálló és kialakításának köszönhetően, a legváltozatosabb megoldásokat nyújtja, minden egyediségre és különlegességre törekvő tervezőgrafikus alkotásának megvalósításához.

A színek és a matt vagy fényes UV lakkozások kompromisszum nélküli variációi, kiegészítve az ezüst fólia metálfényével, olyan művészi szabadságot kínálnak a nyomtatással egyidőben, ami jócskán felülmúlja az eddigi lehetőségeket.

Cold-foil (ezüst fólia) alkalmazásával egyidőben, akár 5 színt is nyomtathatunk és hibrid lakkozással tehetjük különlegessé a felületet, vagy a cold-foil (ezüst fólia) mellé 6 színt választunk és teli UV lakkal, (esetleg diszperziós lakkal) tesszük látványossá a kreatívot.

A nyomóművek és lakkozóművek elhelyezkedése lehetővé teszi a már nyomtatott-lakkozott felületek felülnyomtatását és újabb lakkréteg felvitelét is. Például ezzel lehetőségünk nyílik arra is, hogy egy borító eleje és háta (Borító 1-4), akár teljesen más lakkozással készüljön el.

A géphez egy MFU® (többszörös fólia használat) egység is tartozik, ami a cold-foil (ezüst fólia) minél gazdaságosabb használatát segíti azzal, hogy a fóliát visszairányítja a nyomóműbe, miután az első fóliázási művelet megtörtént, így grafikától függően, ugyanaz a tekercs akár háromszor is felhasználható. A fólia optimális kihasználása 85%-os megtakarítást is eredményezhet.

Ha megvan az elképzelés, keressen minket bátran és kitaláljuk, hogyan hozzuk ki a legtöbbet az ötletből, vagyis mit „fessen” a „SpeedMASTER” a papírra.

Alkossunk együtt valami rendkívülit…

 

 

 

 

 

Kategória:
  Blog Nyomtatás Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000
Ajánlatot kérek