Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Keskeny történetek –Portugál krémes doboz

A siker story receptje:

1 jó ötlet és 1 adag szenvedély elhivatottsággal fűszerezve

 

portugál krémes

2019 januárja óta Magyarországon is kapható Portugália ikonikus desszertje, a Portugál krémes, vagyis a Pastel de Nata. Ezt a desszertet a Guardian a világ 15 legízletesebb finomsága közé sorolja. Érdemes megkóstolni.

Az ötlet, hogy Portugália kedvenc krémesét itthon is meg tudjuk vásárolni a Landerfoods cégben született meg, akik ezt a finomságot egy esztétikus csomagolásban gondolták eljuttatni a vásárlókhoz.

 

portugál krémes doboz

A csomagolás gyártás kapcsán a Keskeny Nyomdára esett a választásuk, ahol gondos tervezést követően, a megrendelő igényeit szem előtt tartva elkészült a terméknek tökéletesen megfelelő doboz.

portugál krémes a boltban

A krémeseket sütés után csomagolják és fagyasztják, ezért az alapanyag kiválasztásakor szempont volt a hűthető karton. A gyors és könnyű betöltés és a doboz egyszerű lezárása szintén fontos kritérium volt.

A történet vége, hogy a krémes megtalálta a helyét a dobozban és a vásárlók pedig megtalálhatják a boltokban.

 

A portugál krémesről ide kattintva olvashat bővebben.

Amennyiben Ön is szeretne egy praktikus, egyedi csomagolást termékének, írjon nekünk a vevoszolgalat@keskeny.hu e-mail címre.

 

Kategória:
  Csomagolás Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000
Ajánlatot kérek