Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

 

3D UV LAKK ÉS FÓLIA

Egyedülálló, fémesen csillogó, domborodó felületek. Magával ragadó látvány és tapintással is érzékelhető részletek.

 

 

 

 • A különböző vastagságban felvitt UV lakk különleges vizuális élményt nyújt, és térbeli tapinthatóságot kölcsönöz a nyomatnak. Érezhetjük a bőrtáska textúráját, szinte megfoghatóvá válik a pohár oldalán legördülő vízcsepp, vagy kitapinthatjuk a bakelit lemez barázdáit.
 • A 3D UV lakkozással készített nyomtatványokat biztosan kézbe veszik, fellapozzák őket. Az így elért hosszabb figyelem, segíthet több eladást és nagyobb nyereséget biztosítani.A legtöbb papír-, karton- és műanyag alapanyag alkalmas 3D UV lakkozásra, függetlenül attól, hogy digitális vagy ofszet nyomtatással készül.
 • Az UV lakkozás új dimenziót nyit a 3D UV és fólia egyidejű alkalmazása, mely a prégelés és dombor nyomás digitálisan létrehozott alternatívája.
 • A lenyűgöző látványt nyújtó végeredményhez nincs szükség prég és dombor klisére, illetve a digitális technológiából adódóan a lakkozott és prégfóliázott elemek még gyártás során is könnyen módosíthatók.

 

3d uv lakkos felület

AJÁNLJUK:

 • könyvekhez
 • meghívókhoz
 • üdvözlő lapokhoz
 • csomagolóanyagokhoz

Előnyei:

 • Kis példányszám esetén is alkalmazható. A digitális technológiából adódóan, a grafika nyomtatás során is könnyedén módosítható vagy javítható.

Hátrányai:

 • Nyitott struktúrájú, ofszet jellegű papírt nem lehet 3D hatások létrehozására és UV forma lakkozásra alkalmazni, mivel a lakk könnyen áthatol a papíron, így a papír felissza azt.
 • Dörzsállósága a hagyományos prégeléssel megegyező, de sérülhet a prégfólia felülete, mivel minimálisan kiemelkedik az ívből.

 

Amennyiben további kérdése lenne vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az ajánlatkérő ürlapot kitöltve.

Ajánlatot kérek