Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Csomagolás termékek

Arrow

Bedugófüles doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Ajándék doboz / Bedugófüles doboz

Bedugófüles doboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Az egyik legegyszerűbb és egyben legnépszerűbb dobozforma. Tartós és a legkülönbözőbb méretekben, a legkülönbözőbb termékekhez rövid határidővel gyártható, lapra szerelhető konstrukció így helyigénye is kicsi. A megfelelő alapanyag választás és a felületnemesítési eljárások kihangsúlyozhatják a grafikát, egyedivé varázsolhatják a dobozt vagy csak egyszerűen kiemelhetik a terméket a hasonló termékkategóriában szereplők közül.

Forma

Egyszerűsége ellenére sok különböző változata létezik. Záródása lehet azonos- és ellentétes oldalon bedugó füles, melyet leginkább gyógyszerkészítményeknél és kozmetikai csomagolásnál alkalmaznak.

Nagyobb dobozoknál az alj záródása lehet önzáró vagy ún. svédzáras megoldás. Ez utóbbi főleg a súly megtartásánál fontos.

A tetején alkalmazhatunk egyszerű beakadó füles zárást, vagy a kicsit elegánsabb átlapolós lezárási megoldást.

Az egyszerű forma is lehet több mint egy megszokott téglatest vagy kocka. Megtartva a konstrukció előnyeit, hogy könnyen gyorsan ragasztható és lapra szerelten szállítható, változtathatunk az oldalak méretein, hogy különlegessé tegyük a doboz alakját.

A legkülönbözőbb formákat is megalkothatjuk ebből az egyszerű konstrukcióból. A hagyományos négy oldaltól is eltérhetünk, ha a ragasztást bepattintható fülekkel helyettesítjük.

A dobozokra különböző formájú ablakkivágást is tehetünk, ha láttatni szeretnénk a terméket.

Az doboz élein íves hajlítások alkalmazásával nagyon különleges látványt érhetünk el.

Alapanyag

Egy jól megválasztott alapanyag látványában is sokat adhat az egyszerű formához. Prémium hatást a mindkét oldalán erőteljesen fehér kartonnal érhetük el, míg a tartósság érzetét a kraft papírok kelthetik bennünk. A barna felületű alapanyagok a leginkább natúr hatásúak. Ilyen felületen egy minimális dizájn alkalmazásával a természet közeliséget hangsúlyozhatjuk.

Felületkezelés

 • Metalizált fólia
 • 3D UV lakk és fólia
 • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
 • Dombornyomás
 • Hibrid effekt lakk
A felületnemesítési eljárások kihangsúlyozhatják a grafikát, egyedivé varázsolhatják a dobozt vagy csak egyszerűen kiemelhetik a terméket a hasonló termékkategóriában szereplők közül.
UV hibrid forma lakkozásokkal egyedi mintákat vihetünk a felületre, ezüst fólia vagy cold foil alkalmazásával pedig arany, ezüst és metalizált színeket hozhatunk létre termékünkön.

Kérjen személyre szabott ajánlatot még ma

  A minimum rendelési érték 500db

  Egyedi méretek (kötelező)

  Jelmagyarázat

  • xSzélesség
  • yMélység
  • zMagasság  Fontos tudnunk, hogy milyen terméknek szeretne csomagolást gyártani. Ennek tudatában tudunk megfelelő gyártási javaslatokat tenni. Pl.: élelmiszer csomagolás, kozmetikai csomagolás, nehéz termék.  Alapanyag és nyomás


  Extra felületkezelési igény

  Mekkora felületen szeretné a fémes hatást?

  Mekkora felületen szeretné a domborítást kérni?

  Ajánlatkérő adatai

  Kérjük röviden írja le, milyen terméket szeretne becsomagolni? Kb. mi a termék mérete és súlya?

  Amennyiben van olyan állománya (kép a termékről, milyen típusú dobozt szeretne, stb.) mely segíti az ajánlatkérést, kérjük töltse fel. Engedélyezett formátumok: jpeg, jpg, png, svg, bmp, pdf, tiff

  Egyedi ajánlatot kérek

  Minimum rendelési mennyiség: 500 db

  Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

  Azonnali árkalkuláció,
  online rendelés

  Kevesebb darabszámra van szüksége? Gyorsan szeretne dobozt gyártatni? Azonnal szeretné látni az árakat? Nézze meg a terméket webshopunkban és intézze dobozrendelését egyszerűen online.

  Vissza a termékadatlapra

  Megrendelés

   Ajánlatot kérek