Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Csomagolás termékek

Arrow

Termékkínáló doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Point of sale / Termékkínáló doboz

Termékkínáló doboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

A termékkínáló nem igazán doboz, mert nem szállítás céljára készül. Nem zárt forma, hanem egy látványos bemutató felület, ahol a vásárlásra kínált termékek részletes leírását, marketingjét is láthatjuk. Különlegesebb alapanyagból akár elegánsabb kivitelben is elkészíthető, így márkásabb, minőségibb termékek reklámozására is alkalmas lehet.

Forma

Különböző kinézetekben készíthető doboz, mindig a bele kerülő árucikkek mennyisége határozza meg a méretét és a formát is, mivel a termék sorok és oszlopok száma adja meg a paramétereket.

A kínáló minden oldala „szabadon” felhasználható reklám felület, mivel ezek kialakítása is úgy történik, hogy termékekkel feltöltve is nagyrészt láthatóak maradjanak.

Alapanyag

Kis méretű asztalra helyezhető kínálók esetében választhatunk GC típusú kartonokat is, de általában mikrohullám lemezt javaslunk ezek gyártásához, mert a termékek súlya alatt egy idő után meghajolhatnak a vékonyabb alapanyagok.

Felületkezelés

 • Metalizált fólia
 • 3D UV lakk és fólia
 • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
 • Dombornyomás
 • Hibrid effekt lakk
Szinte bármilyen felületnemesítési eljárástválaszthatunk a kínáló dobozokhoz, célszerű azonban figyelembe venni a bele kerülő termékek minőségi besorolását, amikor erről döntünk.

Különlegesebb árucikkek esetében használhatunk Hibrid effekt UV lakkozást, prégelést is.
Fóliázhatjuk a külsejét a jobb tartás és a látvány miatt.

Exkluzív hatást cold-foil, vagy ezüst fólia alkalmazásával érhetünk el a kínálón.

Kérjen személyre szabott ajánlatot még ma

  A minimum rendelési érték 500db

  Egyedi méretek (kötelező)

  Jelmagyarázat

  • xSzélesség
  • yMélység
  • zMagasság  Fontos tudnunk, hogy milyen terméknek szeretne csomagolást gyártani. Ennek tudatában tudunk megfelelő gyártási javaslatokat tenni. Pl.: élelmiszer csomagolás, kozmetikai csomagolás, nehéz termék.  Alapanyag és nyomás


  Extra felületkezelési igény

  Mekkora felületen szeretné a fémes hatást?

  Mekkora felületen szeretné a domborítást kérni?

  Ajánlatkérő adatai

  Kérjük röviden írja le, milyen terméket szeretne becsomagolni? Kb. mi a termék mérete és súlya?

  Amennyiben van olyan állománya (kép a termékről, milyen típusú dobozt szeretne, stb.) mely segíti az ajánlatkérést, kérjük töltse fel.

  Egyedi ajánlatot kérek

  Minimum rendelési mennyiség: 500 db

  Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

  Vissza a termékadatlapra

  Megrendelés

   Ajánlatot kérek