Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Zsinórfüles, szalagfüles papírtáska

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Zsinórfüles, szalagfüles papírtáska

Zsinórfüles, szalagfüles papírtáska
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Főleg a kereskedelemben találkozunk a gyártót vagy forgalmazót reklámozó ajándéktáskákkal, de egy elegáns papírtáska kiváló reklámhordozó lehet akár egy ipari szolgáltató vállalat esetében is. Szakmai kiállítások alkalmával gyakran láthatunk különböző méretű zsinórfüles vagy szalagfüles táskával, melyek túl azon hogy hasznosak, közvetítik a vállalkozás üzenetét és minden fontos adatot a cégről.

A különböző alapanyagok és felületkezelési eljárásoknak köszönhetően közvetítheti a luxus érzését ugyanúgy, mint a harmóniát, a természetes hatást.

Forma

Széles papírtáska kínálatunkból minden kedves Ügyfelünk megtalálja a számára legideálisabbat. Kisebb, nagyobb, fekvő vagy álló papírtáskákat is gyártunk. Több száz meglévő stancszerszámunknak köszönhetően úgy tudunk széles választékot kínálni, hogy megrendelés esetén nem kell szerszámköltséggel számolni. Amennyiben a széles formakínálatban nem találja meg a legmegfelelőbbet, formatervező részlegünk megtervezni az Ön számára ideális kivitelt, a betöltendő termékek, illetve a teherbírás figyelembevételével. Forduljon hozzánk bizalommal!

Alapanyag

Jellemzően 170-200gr-os fóliázott műnyomó alapanyagból készülnek. Nyak és talperősítésnek kartonpapírt, a fülekhez 5mm vastag zsinórfület használunk. Standard színek közül választhatnak ügyfeleink, de egyedi igények esetén is segítünk a papírtáska színéhez hozzáillő zsinór megtalálásában. Díszzacskók esetében szatén szalagfüllel is készítünk papírtáskákat.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Minden esetben matt vagy fényes fóliázást alkalmazunk felületkezelésként. Prégfóliázással, dombonyomással vagy cold-foillal lehet még exkluzívabbá tenni a táskát.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek