Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Csomagolás termékek

Arrow

Mágneses díszdoboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Ajándék doboz / Mágneses díszdoboz

Mágneses díszdoboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Az ajándékdobozok prémium kategóriájának szereplője, tartós kivitelű, záródása elegáns és könnyen kezelhető. Változatos formával és kivitellel gyártható minőségi csomagolóanyag, mely értéket képvisel.

Forma

A konstrukció több méretben készíthető, a túlságosan nagy méreteket azonban kerülni kell, mert a doboz veszíthet eleganciájából.

A záró elem méretének és helyének változtatásával, látványos különbségeket hozhatunk létre és egyedi formát adhatunk a doboznak ferde vonalú oldalak alkalmazásával.

Alapanyag

A belső doboz részt készíthetjük akár kartonból is. A tartósság miatt peremes konstrukciót válasszunk, amire könnyen ráilleszthető a kasírozott mágneses palást és a mágnest is könnyen elrejthetjük a karton doboz dupla falában.

Kisebb dobozokhoz elegendő 1-1,5 mm-es könyvkötő lemez vagy ún. Eska mono alapanyag, melyet egyik oldalán, már a gyártás során fehér papírral kasíroznak.

Nagyobb mérethez és súlyosabb tárgyakhoz 2-3 mm-es lemez használata ajánlott.

Felületkezelés

 • Metalizált fólia
 • 3D UV lakk és fólia
 • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
 • Dombornyomás
 • Hibrid effekt lakk
Amennyiben a bevonat alapanyaga műnyomó papír, fóliával biztosíthatunk védelmet a nyomtatott felületnek és a strukturált felületű vagy puha tapintású fólia különleges látványt is ad a doboznak.

Cold foil vagy prég alkalmazásával fokozhatjuk a prémium megjelenést.

Kreatív bevonó papírok esetében prégelést esetleg forma lakkozást javasoljuk, mert ebben az esetben az alapanyag a színe vagy felülete miatt nem alkalmas az ofszet nyomtatásra.


Kérjen személyre szabott ajánlatot még ma

  A minimum rendelési érték 500db

  Egyedi méretek (kötelező)

  Jelmagyarázat

  • xSzélesség
  • yMélység
  • zMagasság  Fontos tudnunk, hogy milyen terméknek szeretne csomagolást gyártani. Ennek tudatában tudunk megfelelő gyártási javaslatokat tenni. Pl.: élelmiszer csomagolás, kozmetikai csomagolás, nehéz termék.  Alapanyag és nyomás


  Extra felületkezelési igény

  Mekkora felületen szeretné a fémes hatást?

  Mekkora felületen szeretné a domborítást kérni?

  Ajánlatkérő adatai

  Kérjük röviden írja le, milyen terméket szeretne becsomagolni? Kb. mi a termék mérete és súlya?

  Amennyiben van olyan állománya (kép a termékről, milyen típusú dobozt szeretne, stb.) mely segíti az ajánlatkérést, kérjük töltse fel.

  Egyedi ajánlatot kérek

  Minimum rendelési mennyiség: 500 db

  Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

  Vissza a termékadatlapra

  Megrendelés

   Ajánlatot kérek