Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Előkészítés & CAD

Hibrid effekt UV lakkozások, Cold foil (hideg ezüstfólia)

Csomagolástervezés

A Keskeny Nyomdánál készülő csomagolásokat nem csupán formájuk, felületkezelésük és magas minőségük teszi kiemelkedővé. Annak érdekében, hogy a csomagolás maximálisan megfeleljen minden követelménynek, öt fős csomagolás- és formatervező csapatot foglalkoztatunk. Személyes konzultáció során olyan koncepciót alakítunk ki a gyártani kívánt csomagolásról, amely megfelel a termék jellemzőinek. Tehát figyelembe vesszük a termék jellegét (élelmiszer, ital, kozmetikum, gyógyszer, étrend kiegészítő stb.), piaci pozicióját (prémium vagy költséghatékony megoldás), a csomagolással szemben támasztott fizikai tényezőket (hőmérséklet, páratűrés), és a termék eladásának helyét, hogyan segítheti elő a vásárlói döntést a csomagolás (különleges formák, egyedi felületnemesítés alkalmazása). Az ügyféllel egyeztetett elképzelés alapján CAD alapú szoftver segítségével készítjük el a tervet és  a paramétereknek megfelelő alapanyagból, egy számítógép által vezérelt mintavágó segítségével makettet készítünk, ami támpontot ad a döntéshez és a grafikai tervezéshez.

Anyagleadás

FTP FELTÖLTÉSI ADATOK

A Keskeny Nyomda FTP oldalát illetve a feltöltési lehetőségeket a ctp.keskeny.hu oldalon érheti el. Amennyiben már rendelkezik állandó jelszóval, úgy állományait a megszokott FTP programokkal (Total Commander, Transmit) töltheti fel szerverünkre. Amennyiben nem rendelkezik állandó jogosultsággal, úgy a ctp.keskeny.hu oldalon igényelhet egyszeri feltöltési jogosultságot.

Segédletek

/letölthetők a segítség menüpontban/

COLDFOIL FORMA SEGÉDLET, EFFEKTLAKK FORMA SEGÉDLET, PDF LEADÁSI FELTÉTELEK, PITSTOP PREFLIGHT PC, PITSTOP PREFLIGHT MAC

CTP

Az óriási kapacitású nyomógépek előkészítési feladatait komplett Heidelberg bázisú előkészítési rendszer látja el 3 db Heidelberg Suprasetter SCR Computer to Plate (CTP) berendezés segítségével. Az előkészítési munkafolyamatok a modern technológia követelményeinek megfelelően teljes mértékben PDF alapon működnek. A nyomdába érkező PDF állományok  ellenőrzése és előkészítése után digitális ívkilövést végzünk a Heidelberg Prinect Signa Station szoftverben, majd digitális proof és lemez készül a Heidelberg Prinect Metadimension RIP segítségével.

PROOF

Nyomdánk már az előkészítés során is nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a kiváló színegyezőségre, ezért folyamatos ellenőrzés és karbantartás alatt tartjuk a proof berendezést, lemezlinearizációt és a process kalibrációt. A Heidelberg Prepress Interface CIP4 adataival küld információt a nyomógépeknek, és végzi el az előfestékezés beállítását.

Színmenedzsment

PROFESSZIONÁLIS NYOMTATÁS

Az ISO 12647-2 tanúsítvány használatával, amelyet elsőként vezettünk be Magyarországon, kontrollálni tudjuk, hogy a nyomatok színe ne csak vizuálisan, hanem konkrét mérésekkel igazoltan is mindig megfelelő legyen. A colour management system olyan komplex, a nyomdai munkafolyamatokat átfogó rendszer, amely alkalmas az előre és pontosan kiszámítható nyomtatási szín megvalósítására. Alkalmazásával a gyártott termék tökéletesen egyezni fog a színmintával, és bárhol a világon szinte teljes egyezéssel újragyártható lesz. Így a megrendelő biztonsággal adhatja le a rendelést, nem kell vesződni a proof-ok jóváhagyásával, a gépindulással, mert biztosan tudható, hogy kalibrált a monitoron látott grafika, az abból készült proof és a létrejött nyomat teljesen azonos lesz.

értéket nyomtatunk…

Ajánlatot kérek