Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Nyomdai termékek

Arrow

Falinaptár

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Falinaptár

Falinaptár
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

A falinaptárak nem csak irodai használatra készülnek, a háztartások túlnyomó többségében dekorációs funkciót is betöltenek. Marketing értékük is jelentős, céges ajándéknak is alkalmasak. Nem csak témájukban lehetnek változatosak, hanem a felületnemesítéseknek köszönhetően exkluzív látványt is nyújthatnak. A falinaptárakba jellemzően nem jegyzetelnek, így alapanyagban is eltérhetünk a megszokott papíroktól.

Forma

Standard, A4, A3, A2, vagy egyedi méretben is - akár B1-es méretig (1000 x700 mm) – vállaljuk falinaptárok készítését. Spirálozott is irkatűzött kivitelben is készülhet. A spirál színe jellemzően fehér, de akár ezüst vagy fekete, illetve színes spirált is választhatnak. A spirálozott naptárak esetében a lapokra egy ujjbevágás kerül és egy akasztót is rögzítünk. Irkatűzés esetén a tűzéssel ellentétes oldalon fúrjuk a lapokat, így nyitott állapotban felakaszthatjuk a falra.

Alapanyag

A naptárlapok jellemzően 80-200gr-os ofszet vagy műnyomó papírból készülnek. Az előlap és hátlap alapanyaga lehet magasabb grammsúlyú ofszet papír, műnyomó, karton vagy akár műanyag is. Az előlap és a hátlap további reklámfelületként és a bellapok védelmét szolgálja.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Alapvetően a bellapok felületkezelése nem szükséges, de extra festékterhelés esetén javasolt az ofszet lakkozás. Igényesebb kivitel esetében UV formalakkozással, matt-fény effekt lakkozással vagy akár cold-foil technológiával is kiemelhetünk néhány grafikai elemet. Az előlap és hátlap esetében felületkezeléseként a legkülönfélébb eljárásokat lehet alkalmazni, különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst, arany, soft-touch, karcálló, stb.), UV formalakkot, cold-foilt, hibrid effekt lakkot, prégfóliázást vagy dombornyomás is. Egyedileg strukturált minta is készíthető, pl. faerezet.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatkérés egyszerűen

  A minimum rendelési érték 500db

  Kérjük adja meg a termék kiterített méretét miliméterben.

  Kérjük adja meg a termék kész méretét miliméterben.

  Kérjük adja meg a termék oldalszámát. Ez névjegykártyák esetében 2 oldal.

  Amennyiben ismeri a kívánt alapanyagot, töltse ki. Ha nem ismeri, hagyja a mezőt üresen.

  Amennyiben tudja a színek számát, kérjük adja meg. Ha nem, hagyja a mezőt üresen.

  Amennyiben tudja a felületkezelési eljárást, kérjük adja meg. ha nem, hagyja a mezőt üresen.

  Amennyiben van egyéb információja a termékkel kapcsolatban, kérjük írja meg nekünk

  Amennyiben van kép, fotója a termékről, kérjük töltse fel

  [multifile files limit:2000000000000000000000 filetypes:jpeg|jpg|png|svg|bmp|pdf|doc]

  Ajánlatkérésnél mi a legfontosabb szempont az Ön számára?


  Ajánlatot kérek