Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Van miért fejlődnünk…

Nincs hozzászólás

van miért fejlődnünk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint minden vállalkozás esetében, a Keskeny Nyomda életében is vannak olyan fontos évszámok, amelyek meghatározzák egy cég jövőjét. A Keskeny Nyomda családi vállalkozásként kezdte meg működését 1986-ban. id. Keskeny Árpád és felesége alapítók, családi házuk földszintjén, mindössze két nyomógéppel, egy számítógéppel és 7 fős dolgozói létszámmal üzemeltette kisvállalkozását. A kreatív cégvezetés, a tudatos technológiai fejlesztések és beruházások, a szorgalmas munkával együttesen, rövid időn belül kiváló eredményeket és szakmai sikereket hozott az alapítók, és a vállalkozásba bekapcsolódó ifjabb generáció két tagja számára.

A 2000-es évek elejétől már Magyarország egyik meghatározó nyomdaüzemeként jegyezték a céget: bővült az eszközpark és a dolgozói létszám, valamint új telephely kialakítása vált szükségessé.

2004 január 1-jével költöztünk át abba a Rákospalotai határúti épületbe, amelyben jelenleg is üzemelünk. A gyártási és a termelési folyamatoknak, a forgalom és technológiai sokrétűségnek építészetileg is megfelelőbb telephelyen folytatta munkáját a vállalkozás: korszerű csomagolóanyag gyártási, dobozragasztó, stancoló gépekkel, valamint cold foil technológia bevezetésével gazdagodott az üzem. Jelenleg 6 nyomógép és több mint 20 további gyártást segítő gép áll rendelkezésre, s 200 munkavállaló stabil munkahelye a Keskeny Nyomda.

2016-ban újabb bővítési, fejlesztési munkálatok kezdődtek, melynek eredményeként év végére megduplázódik a jelenlegi üzem terület. Fejlesztési elképzeléseink szerint az átadásra kerülő új üzemcsarnokban modernebb technológiai eljárások alkalmazásával működő gépsorok kerülnek beállításra, mely a legextrább, legspeciálisabb megrendelői elképzelések nyomdai kivitelezését teszik lehetővé.

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek