Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Anyagleadási változások 2017-ben.

Nincs hozzászólás

1. 2017 JANUÁR 1.-TŐL TERMÉKDÍJAT ÉRINTŐ FONTOS VÁLTOZÁS!

Amennyiben a Megrendelő nem ad le termékdíj nyilatkozatot az adott termékről akkor a nyomda törvényileg kötelezett, mérlegelési lehetőség nélkül a legdrágább termékdíjat (reklám) megállapítani!

Ezért ha a termék gyártásának teljesítési idejéig NEM KAPUNK NYILATKOZATOT az új törvények szerint A TERMÉKDÍJAT 85 Ft/kg+ÁFA ÁRON KELL SZÁMLÁZZUK, mivel REKLÁMHORDOZÓ PAPÍRNAK MINŐSÜL MINDEN OLYAN TERMÉK, AMIRE ÜGYFELEINK NEM ADNAK NYILATKOZATOT!

Például egy doboz esetén mely csomagolóanyagnak minősül és 19 Ft/kg lenne a termékdíja, ha nem kapunk róla nyilatkozatot azt nyilatkozat hiányában 85 Ft/kg-os áron kell számlázzuk! Az általános bevallási rend és a díjtételek tekintetében minden változatlan marad 2017-ben!

A termékdíj nyilatkozatot innen töltheti le.

2. Anyagleadással kapcsolatos változások 2017

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017.március 01-jét követően átalakítjuk az Önök kényelme érdekében is a CTP állomány fogadását, feldolgozását.

Legfontosabb változások:

  • 2017. március 1. napjától nyomdai anyagleadást e-mailben és fájlküldővel is már csak a ctp@keskeny.hu-ra, vagy FTP-re feltöltve fogadunk el. A nem erre az e-mail címre érkező anyagok nem minősülnek anyagleadásnak!
  • Amennyiben már az ajánlatkéréskor leadta a kész grafikai állományt, a megrendelés esetén kérjük küldje el újra a ctp@keskeny.hu e-mail címre.
  • Kérjük, hogy az anyagleadással együtt mindenképpen adja meg a kalkulációs számot, hogy azt a CTP beazonosítani tudja.
  • A megrendelői ellenőrzés érdekében javasoljuk a PDF/X szabvány (X-1a, X-3 ill. X-4) alkalmazását, hogy azért 100 % – os felelősséget tudjunk vállalni. A részletes útmutatót innen töltheti le

Az anyagleadással kapcsolatban bővebb információt itt olvashat.

A megrendelést továbbra is az ajánlatban szereplő gyártáselőkészítőnek kell küldeni.

Előre is köszönjük az aktív közreműködését!

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek