Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

HUNGAROPACK MAGYAR CSOMAGOLÁSI VERSENY 2019.

Nincs hozzászólás

 

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) 2019-ben 36. alkalommal hirdette meg a Csomagolási Világszövetség (WPO) által nemzeti rendezvényként elismert HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt, amelynek ünnepélyes díjátadójára 2019. október 15-én került sor. A nyomdánkban készült, versenyre kiválasztott termékek ismét jól szerepeltek a rangos mezőnyben, több díjat is sikerült elhoznunk. Az alábbiakban bemutatjuk idei díjnyertes csomagolásainkat.

 

 

 

Logifaces játék díjnyertes doboz

 

HUNGAROPACK 2019 DÍJ – Logifaces logikai játék doboz

A Logifaces logikai játék doboza egyetlen mágneses zárással ellátott táblalemezből áll, melynek belső szélein kis szivacsok akadályozzák meg, hogy a játék elemei kiessenek a csomagolásból. Könnyen nyitható és zárható tartós doboz és amellett, hogy látványos a formája, tökéletesen megvédi a terméket a lehető legkevesebb anyagfelhasználással.

 

 

 

Nobilis drazsé doboz

 

STORE INSIDER MAGAZIN -KÜLÖNDÍJA – Nobilis drazsé csomagolás

A Nobilis drazsé csomagolás egy karton alapú úgynevezett „peremes doboz palásttal”, amely egy övszerű palástból és egy peremes felül záródó dobozrészből áll. A doboz és palást eleganciáját a kreatív papírok adják, amit az ofszet nyomtatás és domborítás tett még egyedibbé. Az alap dobozon csak a cég logója szerepel, a külső palást nyomata pedig utal a tartalomra, ezáltal több fajta csokoládé csomagolására is felhasználható, így a gyártó könnyebben és rugalmasabban képes igazodni a vevői igényekhez.

 

 

Keskeny táska doboz

 

MAGYAR GRAFIKA SZAKLAP -KÜLÖNDÍJA – Kiállítási ajándéktáska

A Kiállítási ajándéktáska különlegessége a forma és a felületkezelés, amely eleganciát és valósághű megjelenést ad a karton terméknek. A nyomat matt fóliával, 3D UV lakkal és digitális arany prégeléssel készült, ezek a felületnemesítések együttesen adják a bőr hatást a felületen. A konstrukció egyszerű és a mágneses záródás kiváltásával akár géppel is ragasztható csomagolás, amely lapra szerelve is szállítható.

 

 

Nézze meg hasonló munkáinkat ide kattintva
A versenyről és a további díjazottról itt olvashat bővebben

Kategória:
  Blog Csomagolás Design Dobozgyártás
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek