Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Hatékonyabb dobozgyártás és rövidebb átfutási idő!

Nyomdánkban az egyik legfontosabb szempont a magas minőségű termékek előállítása, valamint a hatékonyság folyamatos növelése. Ennek eredményeként valósult meg legújabb beruházásunk, egy új Bobst Masterfold dobozragasztó gép, mely a speciális és bonyolult konstrukciók, nagyobb méretű hullámdobozok ragasztásához tökéletes választás.

 

 

A Bobst Masterfold jelenleg a piacon elérhető leggyorsabb, leginkább automatizált dobozragasztó gép. Nagyon rövid beállítási idővel, megbízható működéssel, kiváló minőségű termékek permanens gyártását biztosítja.

Nagy méreteket, akár az 1100×800 mm-es ív méretből stancolt csomagolóanyagokat is képes megragasztani.

Teljesítménye elérheti a 100 000 darab dobozt óránként. Egy 90 fokos forgató segítségével képes egy menetben több ponton megragasztani bonyolultabb dobozformákat, illetve különleges konstrukciókat is.

Bobst Masterfold 110

A HHS egyedi kód felismerőnek köszönhetően, a Masterfold ragasztás során ellenőrzi a dobozokat és megakadályozza az azonos méretű, de eltérő kóddal rendelkező termékek keveredését. Ez nagyon fontos az élelmiszeripari és gyógyszeripari csomagolások esetében.

 

ragasztást ellenőrző cella

A ragasztót adagoló fúvókák mellett elhelyezett fotocellák ellenőrzik a ragasztás meglétét és pozícióját, biztosítva ezzel a tökéletes minőséget és minimális selejtet.

A FEFCO, ECMA standardokat a gép automatikusan felismeri, így ezeknél a doboz típusoknál a ragasztás beállítása egyszerű és viszonylag gyors.

Bobst Masterfold munka közben

A Masterfold komplex biztonsági rendszerrel van felszerelve, érintés és mozgásvédelem, valamint mozgásérzékelők védik a dolgozókat a sérülésektől. Kamerák segítik a kezelők munkáját és egy távirányító segítségével az egész gépet vezérelni tudják.

Ezzel a beruházással nemcsak az egyenletes magas minőséget garantálhatjuk a gyártásaink során, hanem csökkenteni tudjuk majd az átfutási időket és a károsanyag kibocsájtást is, valamint „komfortosabb” munkaállomásokat tudunk biztosítani kollégáinknak.

 

Kategória:
  Dobozgyártás
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000
Ajánlatot kérek