Did you know,


that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

…that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

…that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Szintet léptünk!

Nincs hozzászólás

Amennyiben minőségi színes nyomtatott hullámkarton csomagolóanyagra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Nyomdánk mára a hullámkarton csomagolóanyagok gyártása terén is nagyon sok értékes tapasztalatra tett szert az elmúlt évek beruházásainak köszönhetően.

 

A hullámkarton csomagolásokat sok esetben a barna színű, vastag, nyomatlan vagy 1 színnel nyomott, nagy méretű gyűjtődobozokkal azonosítják. Ezek általában ötrétegű, EB vagy BC hullámok, amelyeket általában egy vagy két színnel közvetlenül nyomtatják, egyszerű logóval vagy informatív felirattal látják el – nem ofszet minőségben.
A Keskeny Nyomda hullámkarton csomagolásainál nem ezekre a vaskos barna gyűjtődobozokra kell gondolni, hanem akár a legegyedibb színes grafikával nyomtatott, különböző formájú és felületkezelésű csomagolóanyagokra, dobozokra, amikor a kinézet mellett ugyanolyan fontos szempont a termék védelme is.

AZ ERŐSSÉGEINK:

Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy milyen esetekben és miért érdemes hozzánk fordulnia, amennyiben a termékéhez egyedi hullámkarton tároló- vagy szállítódobozra van szüksége.

Változatos alapanyag kínálat

A háromrétegű zárt hullámkarton helyett a gyártás során barna vagy fehér színű nyitotthullám lemezt használunk. A Bobst Foliostar kasírozógépünkkel a nyitotthullám hullámbordáira ragasztjuk rá az igényeknek legjobban megfelelő fedőréteget, a linert.

Többféle linert tartunk készleten, amelyek a csomagolás rendeltetése és a hozzá társított hullámlemez profilja szerint választhatóak:

  • GD liner: olcsóbb, enyhén szürkés színű papír olyan termékekhez, ahol a funkció és az ár a fő szempont
  • GC liner: szebb, fehérebb, minőségibb a GD linernél
  • Supreme Kraft liner: robusztus kraft papír, amelyet kétféle módon kasírozhatunk: a mázolt fehér oldalát nyomtatva prémium fehérségű, a mázolatlan barna oldalát nyomtatva natur hatású termék a végeredmény
  • grafikai kartonok is használhatóak linerként, például Alaska+ GC2 karton vagy SBS karton, amelyek használatával egy még magasabb minőséget érhetünk el. Grafikai kartonnal kasírozott hullámlemez terméknél kevésbé látható a hullámtényező (a hullámlemezekre jellemző jelenség, amikor a felület enyhén csíkos a hullámlemez bordáin)

Széles formaválaszték

A nyomdánkban működő 8 fős tervezőcsapatunk közreműködésével a legváltozatosabb formák legyártására van lehetőség. Különböző iparágak számára készítünk hullámkarton csomagolásokat, például élelmiszeripari vagy iparcikk csomagolások, tároló- vagy szállítódobozok, stb. Standard formáink közül ügyfeleink a weboldalunkon tudnak tájékozódni, míg egyedi tervezés esetén javaslunk egy közös konzultációt a kollégáinkkal.

A tervezés szabadságát nyújtjuk

A linereket először nyomtatjuk és ezután ragasztjuk (kasírozzuk) rá a nyitott hullámlemez bordázatára, szemben a zárt hullámmal, ahol a zárt hullámlemez teljes felületére kasírozzák fel a nyomott ívet. Így amellett, hogy egy réteg alapanyaggal kevesebbet használunk fel, ez az eljárás nagy szabadságot biztosít a doboz megjelenésének tervezése során is, hiszen a már jól ismert és közkedvelt felületnemesítési eljárásaink alkalmazhatóak a faltkartonokhoz hasonlóan a linerek esetében is, például UV-lakkozás, prégelés, dombornyomás, stb. A felületnemesítési eljárásoknak köszönhetően előállíthatóak tartós, különleges, prémiumkategóriás csomagolások is.

Precízen gyártunk

Nagyteljesítményű kasírozógépünkkel a kisebb, néhány száz íves tételeket is, de akár a százezer íves nagy volumenű munkákat is gazdaságosan tudjuk legyártani, óránként akár 5000 íves teljesítménnyel. A Bobst Foliostar kasírozógépünk mérettartománya igen nagy, a minimális 500×500 mm ívméret és a maximum 750×1060 mm ívméret között tetszőleges ívmérettel tudunk dolgozni.

TEGYEN MINKET PRÓBÁRA ÉS KÉRJEN AJÁNLATOT MÉG MA!

Korábbi témával kapcsolatos cikkeink:

A hullámkasírozás előnyeiről itt olvashat
A hullámkasírozás folyamatáról itt olvashat
Szállító és tároló dobozokon elhelyezhető feltépő szalagokról és szilikoncsíkokról itt olvashat bővebben

Amennyiben további kérdései lennének a technológiával vagy a szolgáltatással kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségeinken.
Elérhetőségeink:

E-mail: packaging@keskeny.hu
Mobil: +36-1-401-4076

Kategória:
  Csomagolás Dobozgyártás
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek